Обобщена информация

На днешния високо конкурентен пазар личностите, които показват, че притежават основни бизнес и технологични умения, се радват на значително предимство пред своите конкуренти. Това е особено вярно, ако полето на Вашите възможности включва и работа със софтуер SAP.

ОБОБЩЕНА ИНФОРМАЦИЯ

 

Вашите доказани познания относно приложенията и технологиите SAP са пропускът Ви за широко разнообразие от възможности. Без значение дали сте консултант или служител, Вашите умения са широко търсени и акредитацията на тези умения е от изключителна важност.

Днешните компании и предприятия следят внимателно своите инвестиции и печалбите, които те генерират. Част от това особено внимание се фокусира върху професионалността и доказаните способности на хората, избрани да работят с техните SAP приложения. За да подпомогнете своята кариера, трябва да покажете, че сте част от елитна група, която притежава таланта и опита, необходими за оптимизиране на софтуера SAP

Сертификационната програма SAP предоставя тази конкурентна способност. Тези, които притежават сертификат SAP, са придобили своите умения чрез упорито учене и директен опит и са доказали себе си чрез преминаването на обстойни и ориентирани към процеса на работа изпити.

 

Акредитирайте своите умения

Сертификатите SAP са идеалният начин да определите и затвърдите Вашите умения със SAP. Чрез получаването на сертификат или чрез придобиването на по-висока степен Вие показвате без съмнение, че сте квалифициран и достатъчно способен относно оптимизацията на софтуера SAP, за да подобрите представянето на една организация.

Без значение дали сте служител или предприемач, използващ SAP приложения, работещ за компания - партньор на SAP, или назначен като независим консултант, продаващ, използващ и поддържащ SAP софтуер – за Вас сертификатите SAP ще се превърнат в изключително важно средство в днешния конкурентен пазар.

 

Насладете се на предимствата, които дава Leading-Edge Certification

Освен акредитация на Вашите умения, участието в програмата за сертификати SAP предоставя широк обхват от допълнителни предимства, включващи: Достъп до персонализиран уеб сайт, който Ви позволява да проверявате текущия си сертификационен статут, да свързвате сертификатите си с възможностите във Вашата кариера и да определяте актуалните оферти за курсове и възможности за сертификация.

Членство в ексклузивната, уеб-базирана общност от SAP-сертифицирани експерти, където можете да комуникирате със своите колеги, които също притежават сертификати, да споделяте най-добри практики и да научите как другите са използвали сертификатите си за по-нататъшно напредване в кариерата си.

Eксклузивни намаления на продукти и услуги. Лесен онлайн достъп до Вашите SAP сертификати и логота, които можете да използвате, за да покажете квалификацията си на потенциални клиенти или работодатели.

Повече информация може да намерите в тази брошура