Видеонаблюдение

ASAP предлага на своите клиенти персонализирани услуги и иновативни решения при изграждането на системи за видеонаблюдение.

Проектиране и изграждане на системи за видеонаблюдение

ASAP предлага цялостни решения за защита и мониторинг, включващи автоматизирано разпознаване на обекти и лица, интеграция с други Ваши системи и много още. Екипът на ASAP ще проектира, изгради и ще поддържа интегрирана система за видеонаблюдение спрямо Вашите нужди и инфраструктура.

Специализирани решения за видеонаблюдение

Мониторинг на трафика

ASAP притежава повече от 12 години опит в проектирането на комплексни системи за видеонаблюдение в градска среда. Комбинацията от камери, сензори и софтуер следят движението на трафика и пешеходци. Нашите решения помагат на отговорните институции да следят и управляват трафика в натоварена градска среда.

Мониторинг на граница

Защитата срещу незаконна имиграция и контрабанда изисква надеждно откриване на заплахи на далечни разстояния и идентифициране на потенциалните заплахи през целия ден, нощ и при всякакви условия. Чрез решенията изградени от нас може да получите ранно предупреждение и оценка на заплахите, за да реагирате ефективно.

Камери ASAP

ASAP произвежда висококачествени камери под марката ASAP, за да отговори на нуждите и на най-взискателните си клиенти.

Камери

Изградените от нас системи за видеонаблюдение могат да включват комбинация от IP и аналогови камери. Съществуват различни камери предназначени за всякакви условия и монтаж, като ще ви разкажем повече за основните камери, които се използват в съвременните системи за видеонаблюдение.

Стационарни камери

Камерите за наблюдение традиционно са или фиксирани камери, които осигуряват единичен изглед, или PTZ камери, които осигуряват няколко изгледа и могат да се управляват дистанционно.

Стационарни камери
Куполна камери

Куполни камери

Този вид камери, предлагат почти същите функции, като камера за сигурност в кутия, включвайки камера и обектив заедно във формата на полусфера.

Bullet камери

Bullet камерите комбинират камера, обектив и корпус в един пакет, но обикновено включват и IR сензор (инфрачервен сензор) за слабо осветление.

Bulet камери
PTZ камери

PTZ камерии

Тези камери, за разлика от стационарните камери, предлагат функции за панорамиране, накланяне и мащабиране, което ви позволява да изследвате много по-широк участък от стаята и да приближите областите, които ви интересуват.

Hemispheric / 360 / Камера с рибешко око

Камера с полусфера/360/рибешко око е подобна на фиксираната камера, освен в обектива, което е мястото, където е основната му иновация: кривината на обектива му осигурява широко зрително поле, често в състояние да обхване цяла стая.

Hemispheric / 360 / Камера с рибешко око
Многопосочни камери

Многопосочни камери

Многопосочните камери ви позволяват да разглеждате по-широка област, подобно на 360 камери, като поставите множество камери и обективи в едно и също заграждение.

Скрити камери

Както подсказва името, скритите камери са обща категория камери, които са предназначени да бъдат незабележими.

Скрити камери