Контрол на достъпа

ASAP предлага цялостни услуги по планиране, дизайн, внедряване и поддръжка на системи за контрол на достъпа. Можем да интегрираме внедрените от нас системи за контрол на достъпа с други софтуери/системи на клиента.

Системи за контрол на достъпа

Съществуват множество конфигурации, отговарящи на различни бюджети и нужди, които варират от най-простия четец на карти до често използваните терминали за пръстови отпечатъци и лицевите разпознавания с активен алгоритъм. В качеството си на партньор на Hikvision с професионална специализация ASAP предлага планиране, дизайн, изграждане, интеграция, внедряване и поддръжка на системи за контрол на достъпа. Нашите експерти ще проектират индивидуално сигурно решение за контрол на достъпа, което може да комбинира различни методи за удостоверяване, като карти за достъп, пръстови отпечатъци, пароли, лицеви изображения и QR кодове.

Методи за удостоверяване

Лицево разпознаване

Лицевото разпознаване е добър избор за бърза и надеждна проверка на самоличността дори при намалено осветление. Терминалите за разпознаване на лица на Hikvision поставят нов стандарт в контрола на достъпа.

Терминали за карти

За потребители, които желаят да използват небиометрични устройства за контрол на достъпа, картовите терминали са практичен и удобен избор.

Контролери

С помощта на контролерите можем да предложим различни функции за контрол на достъпа. С високата си адаптивност, контролерите са подходящи за редица сценарии на приложение и може да бъдат интегрирани с други устройства, като четци на карти, ключалки, бутони и др.

Турникети

Турникетите Hikvision предоставят разширени възможности за контрол на достъпа и множество комбинации от методи за удостоверяване. Поддържат интеграция с други системи.

Посетителски терминали

Продуктите за посетители (Visitor Products) осигуряват ефективно и удобно управление на посетителите, подобрявайки ефективността на самото управление.