Agent Vi софтуер

В качеството си на официален партньор на Agent Vi, ASAP Ви предлага цялостни решения за видео анализ за по-висока сигурност и безопасност.

Agent Vi софтуерни продукти

Agent Video Intelligence (Agent Vi ™) е световен лидер в сферата на решения за видео анализ с отворена архитектура. Компанията предлага в своето портфолио софтуерни продукти за локални инсталации и клауд-базирани софтуери (SaaS), поддържащи широк спектър от функционалности, включващи видео анализ в реално време, извеждане на сигнали по предварително зададен периметър и бизнес разузнаване. Решенията са напълно интегрирани с различни камери, енкодери, системи за видео управление и софтуер за автоматизация на аларми.

savVi – софтуер за видео анализ за локално инсталиране

SavVi ™ е софтуерно решение за видео анализ, което предлага разнобразни функционалности за анализ чрез лесна за използване платформа, която се интегрира със съществуващи или нови системи за наблюдение. С помощта на софтуер за събиране на данни в реално време, за търсене на видео и бизнес разузнаване, savVi осигурява цялостно решение съобразно високите изисквания за видео анализ на множество пазари.

innoVi – разположен в облака софтуер за видео анализ

innoVi ™ е уникален софтуер за видео анализ, разположен в облака (SaaS), който предлага събиране на данни в реално време, генериране на известия и видео проверка за инциденти, като навлизане в периметър и неразрешен достъп до съоръжения. Осигурявайки визуална проверка в реално време на нарушенията на сигурността, innoVi дава възможност за ефективни реакции при възникване на инциденти.