Milestone

Като златен партньор на Milestone, ASAP осигурява надеждно решение за управление на видео наблюдение с лесна употреба, с най-високо ниво на съвместимост с други устройства.

XProtect®

Essential+

XProtect®

Express+

XProtect®

Express

XProtect®

Proffesional+

XProtect®

Proffesional

XProtect®

Expert

XProtect®

Corporate

XProtect Add-ons

Добавете допълнителна функционалност към видео инсталацията си, като разширите системата си с някой от допълнителните продукти на XProtect. Добавките на XProtect са лесно интегрируеми с всяка Milestone XProtect платформа и Ви позволяват да създадете персонализирани решения за наблюдение според Вашите нужди.

Xprotect Access

XProtect Access Ви позволява да интегрирате Вашата XProtect платформа със система за контрол на достъпа в един и същ интерфейс.

Xprotect Smart Wall

XProtect Smart Wall е продукт за видео стена, който подобрява времето за реакция, показвайки едновременно всички камери във Вашата инсталация.

Xprotect LPR

XProtect LPR е софтуер за разпознаване на регистрационни номера, който чете информацията за регистрационните номера от превозни средства.

Xprotect Retail

XProtect Retail е раследващ инструмент за извършване на задълбочен анализ на данни за транзакции.

Xprotect Screen Recorder

XProtect Screen Recorder е функционалност, която позволява на Milestone VMS да заснема незабелязано екранни записи на всеки PC или POS терминал с инсталиран Microsoft® Windows.

Xprotect transact

XProtect Transact е допълнителен продукт за по-голямата част от XProtect VMS и Milestone Husky NVR сериите, който съчетава индивидуални транзакционни събития със съответното видео.

Едно или няколко местоположения

Едно местоположение

Софтуерът е проектиран за охранителна инсталация на едно място, което го прави идеално решение за много компании и организации.

Няколко местоположения

Софтуерът може да управлява инсталации с камери, разположени на различни физически места. Софтуерът е проектиран така, че записващите сървъри да могат да се разположат в отдалечените обекти, докато същевременно предоставят на потребителите една точка за достъп до всички камери във всички локации в цялата инсталация.

Milestone Husky™ мрежови записващи устройства

Мрежовите видеорекордери Milestone Husky са специално създадени, за да допълват софтуер №1 за видеонаблюдение Milestone XProtect.

Milestone Husky
M20

Milestone Husky
M30

Milestone Husky
M50

Milestone Husky
M500A

Milestone Husky
M550A

32
камери


Едновременни потребители

12TB
памет

32
камери


Едновременни потребители

12TB
памет

128
камери


Едновременни потребители

64TB
памет

512
камери


Едновременни потребители

64TB
памет

768
камери


Едновременни потребители

64TB
памет

 • Интегриран превключвател Power over Ethernet (PoE)
 • Най-новата технология на Intel® Skylake от 6-то поколение
 • Лесно сменяеми от клиента твърди дискове
 • Функции Smart Start plug-and-play за лесно настройване
 • Поддържа интегриране с трети страни
 • Възможност за свързване на няколко Husky M30s, за лесно разширяване на Вашата инсталация
 • Улеснено преминаване към IP с вградена поддръжка на аналогови и IP камери
 • Поддържа интегриране с трети страни
 • Възможност за свързване на няколко Husky M30s, за лесно разширяване на Вашата инсталация
 • Допълнителен RAID 5/10 за защита на данните и по-висока производителност на системата
 • Гарантирана скорост на записване 600 Mbit / s
 • Western Digital ™ Purple твърди дискове, оптимизирани за видеонаблюдение
 • Най-ниска консумация на енергия в този клас
 • Гарантирана скорост на записване 1200 Mbit / s
 • Western Digital ™ Purple твърди дискове, оптимизирани за видеонаблюдение
 • 1 + 1 резервно двойно захранване
 • Intel® X550 конвергиран мрежови адаптер

Защо да изберете XProtect

ГЪВКАВОСТ

С XProtect получавате свободата да изградите цялата система точно, както Ви харесва. Софтуерът е съвместим с повече от 6 000 различни модели камери, така че можете да изберете хардуера, който отговаря на Вашите нужди и бюджет.

СИГУРНОСТ

XProtect осигурява най-високо ниво на защита – чрез множество функции за сигурност се минимизира излагането на риск, същевременно се осигурява сигурен достъп до системата, безопасно обработване на видеоматериали и надеждна интеграция с трети системи.

ДОСТЪП ВСЯКО ВРЕМЕ И НАВСЯКЪДЕ

Можете да бъдете сигурни, че системата Ви е само на един клик разстояние. Независимо дали сте вкъщи, на работа или в движение, чрез три гъвкави клиента XProtect Ви осигурява лесен достъп до Вашата система, гарантирайки Ви пълен контрол над видеонаблюдението.

ОПИТ

Проектиран и създаден от експерти за видеонаблюдение и използван във важни за бизнеса инсталации като летища и казина, XProtect осигурява най-високата производителност на пазара и е доставчик номер 1 в областта на софтуери за управление на видеонаблюдението.

МАЩАБИРУЕМОСТ

В зависимост от плана софтуерът поддържа неограничен брой записващи сървъри - системата може безпроблемно да се мащабира чрез добавяне на допълнителни сървъри за запис, като същевременно предоставя на потребителите една точка за достъп до всички камери на всички сървъри в цялата инсталация.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ПОДДРЪЖКА

В зависимост от плана продуктът включва поддръжка при срив на сървъра за управление, сървъра за събития и записващия сървър, осигурявайки непрекъсната работа и минимално видео прекъсване, независимо от това, какво се случва.