ASAP MNS – Система за масово оповестяване

Бизнесът и държавните институции са изправени пред нарастващ брой заплахи всеки ден, включително тежки климатични условия и здравни кризи по целия свят. Модерната и надеждна система за спешна комуникация е от съществено значение за запазване на безопасността на служителите по време на тези критични събития.

Масово оповестяване от ASAP

Бизнесът е изправен пред нарастващ брой заплахи всеки ден, включително тежки климатични условия и здравни кризи по целия свят. Модерната и надеждна система за спешна комуникация е от съществено значение за запазване на безопасността на служителите по време на тези критични събития. Ето защо различни компании, опериращи в различни сфери, избират ASAP MNS.

ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА

Насладете се на интуитивното изживяване, което лесно се прилага и възприема.

ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА

МОБИЛНОСТ

Служителите ви работят в различни локации или от вкъщи? Няма проблем - решението, което създадохме, дава възможност за мобилност без компромиси със сигурността.

МОБИЛНОСТ

НАДЕЖДНОСТ

Защитете екипа и дейността си със стабилна и мащабируема инфраструктура, на която се доверяват много клиенти.

НАДЕЖДНОСТ

Какво ви предлагаме?

Имплементация и поддръжка

Ще имате личен акаунт мениджър и поддръжка в режим 24/7 със средно време за реакция от 5 минути.

Интуитивно потребителско изживяване

С нашия лесен за употреба софтуер ще се насладите на интуитивно изживяване. Специално обучение за работа със софтуера не е необходимо.

Една платформа

Изпратете съобщението си за секунди и създайте отговор само с няколко кликвания. Елиминирайте грешките с предварително конфигурирани шаблони и утвърдени работни процеси.

Известия по няколко канала

Много добра визуализация на съобщенията чрез гласово повикване, текстово съобщение, имейл, мобилно приложение, компютър, Slack и др.

Бързи конферентни разговори

Организирайте дейността на екипа си бързо, като започнете конферентен разговор за секунди без покани за среща или пин кодове.

Двупосочна комуникация

Осигурете безопасност чрез изпращане на потвърждения за четене, анкети, отговори на известия и молби за „помощ“.

Шаблони за известия и разрешения

Използвайте предварително създадени шаблони за комуникация, за да изпратите съобщението си само с няколко кликвания и ограничете достъпа само до определени потребители.

Гъвкави настройки

Възможност за едновременно уведомяване през всички канали или по ред, докато съобщението бъде получено, както и възможност за активация на автоматизацията на повторния опит.

Отчет за доставката

Проследявайте доставката на съобщения и реакциите на аудиторията в реално време и получете полезна информация чрез възможностите за отчетност.

Интегрирана информация за глобални заплахи

Ускорете разпознаването на заплахите за вашия персонал с одобрени от анализатори разузнавателни данни и базирани на местоположение изчисления на въздействието.

Страница с ресурси и актуализации

Възможност за създаване на страница, в която да съберете всички предупреждения, ресурси, актуализации и въпроси, свързани с конкретен инцидент.

Лесно синхронизиране на данни и управление на потребителите

Автоматизацията на синхронизирането на данни с вашите вътрешни системи ще ви помогне да осигурите точна информация за контакт и лесно да зададете администраторски разрешения.

Динамични потребителски групи

За бързо идентифициране на правилната аудитория въз основа на зададените от вас критерии, ASAP MNS предлага автоматично създаване на групи по време на синхронизиране на данни.

Мобилно приложение

Можете да следите заплахите, да изпращате многоканални съобщения и да управлявате входящите отговори отвсякъде.

Интегриран мониторинг на безопасността на служителите

С нашия екип за наблюдение 24/7/365 и мобилно приложение, което дава сигнал за бедствие с едно докосване, вие ще защитите работната си сила.

Сигурност и надеждност от висок клас

ASAP MNS е създадена в съответствие с стандартите GDPR и CCPA. Предлагаме ви да защитите данните си с пълно криптиране и политики за сигурност от световна класа.

Бърза имплементация

Екипът на ASAP ще ви даде кратки и ясни насоки за работа с платформата. Също така ще имате личен акаунт мениджър и технически специалист, които ще са винаги на разположение.

Защо да изберете ASAP MNS