Appeon PowerBuilder софтуер

Като официален дистрибутор за България на Appeon софтуер, ASAP Ви предлага надеждно решение, чрез което да създавате по-бързи и по-добри бизнес приложения за Windows, iOS и Android.

PowerBuilder – основни характеристики

 

Visual IDE

Лесна и интуитивна визуална IDE среда с възможност за бързо визуализиране

Powerful Data Access

Достъпът до комплексни данни и манипулациите са почти без кодове, а базата данни е агностична

Богата библиотека

С широка гама от обекти се осигурява на практика всичко, което Ви е необходимо и спестява време

Универсални проекти

Лесно създаване на проекти за всички поддържани операционни системи и устройства или за конкретна комбинация

Cloud-Ready

“Cloud” проектите се използват в облака или създават хибрид с някои приложни програмни интерфейси (API) на REST

.NET Technology

Затвижено от .NET middle tier, използвайки .NET assemblies & Web APIs

Appeon PowerBuilder 2017 R2

Новото поколение на Appeon PowerBuilder съчетава стандарните функционалности на PowerBuilder с отворени стандарти и облачни технологии. PowerBuilder 2017 R2 предлага високопроизводителни възможности за разработка на бизнес приложения на PowerBuilder на Windows 10, iOS и Android и дава възможност на потребителите да се възползват от многото нови иновации в Appeon.

 • Повече Windows OS възможности

  PowerBuilder IDE е съвместим с Windows 7/10, а проектите PowerBuilder са съвместими с Windows 7/10 и Windows Server 2008/2016.

 • Повече Database избори

  Новият PowerBuilder поддържа базата данни с отворен код PostgreSQL 10. Също така е съвместим с най-новите версии на много популярни бази данни, като SQL Server 2016, Oracle 12c, SQL Anywhere 17 и Adaptive Server Enterprise 16.

 • RESTful Web Service Client

  RESTful Web APIs позволяват на разработчиците ефективно да изпълняват CRUD операции през TLS 1.2, анализират и генерират JSON и зареждане на JSON в DataWindows - чрез няколко реда код.

 • Git и SVN интеграция

  Интерфейса е съвместим с Git и SVN, поддържат повече функции за контрол на източника, осигуряват по-бързо време за реакция и премахват приставки от трети страни.

 • Интегрирано генериране на PDF файлове

  С помощта на разширени функции генерирате PDF файлове в рамките на приложението Ви, чрез smile native PowerBuilder APIs без необходимост от инсталации PDF принтер или лицензионни скъпи PDF библиотеки.

 • Бъдете мобилни

  Използвайте съществуващите ресурси и умения на PowerBuilder, за да създадете бързо приложения за iOS и Android от един проект с поддръжка на много популярни приложни програмни интерфейси (API) за мобилни устройства и приставки на Cordova.

Лицензиране

В предложените абонаментните планове е включен не-постоянен лиценз за PowerBuilder, основни и малки подобрения и стандартна техническа поддръжка. Ако Вашият проект изисква по-високо ниво на техническа поддръжка, моля свържете се с нас, за да обсъдим Appeon PowerBuilder premium level или персонализиран план, съобразен с Вашите нужди.

План/Услуга Standart Cloud Universal
Desktop Win 32/64
Native Database Drivers
Web Service Client
Обновления и корекции
Стандартна поддръжка
.NET Web Services
.NET Assemblies
PowerServer Toolkit
PowerServer Mobile
PowerServer Web *
*Сървърът се лицензира отделно