Специализирани IT системи

ASAP Ви предлага цялостно решение по изграждане и поддръжка на специализирани информационни системи. Благодарение на него бързо и успешно ще оптимизирате процесите в организацията си.

Нашето портфолио

Специализираните системи, разработени от ASAP, осигуряват проследимост и ефективност. Те ще Ви помогнат за разрешаването на реални казуси, пред които организациите се изправят, например - изготвяне на анализи на данни в реално време, проследяване и контрол на критични процеси и др. Част от успешно реализираните ни проекти до момента са:

ZOP1

ZOP1.BG е иновативна платформа в облака за публикуване на обществени поръчки, която отговаря напълно на ЗОП в сила от 15 април 2016 г.

TEST.BG

TEST.BG е най-големият в България тестов център с повече от 50 000 потребители. Платформата дава възможност на своите потребители да бъдат сертифицирани от SAP, Microsoft и други водещи IT компании.

Информационна система за суицидните действия в България

Уеб-базиран портал, чрез който се осъществява мониторинг на опитите за самоубийства в реално време. Въведените в системата данни се използват от НЦОЗА за аналитични цели.