Microsoft 365 внедряване и поддръжка

ASAP Ви предлага внедряване и поддръжка на Microsoft 365 във Вашата организация. В Microsoft 365 ще откриете познатите Ви Office приложения, но вече като облачна услуга, по този начин те ще бъдат винаги актуални.

Предимства на Microsoft 365

Microsoft 365 ви предлага възможността да работите по най-добрия начин с всички Office приложения на няколко устройства, както и място за онлайн съхранение и споделяне на файлове.

Microsoft 365 от ASAP

ASAP Ви предлага цялостно решение за внедряване и администриране на Microsoft 365, което включва процесите по:

Какво представлява Microsoft 365

Microsoft 365 е мястото, в което познатия Ви Office пакет среща облака. С Microsoft 365 получавате всичките си познати Office приложения, но фактът че те вече са на облака ги прави лесно достъпни от всичките Ви устройства, където и да се намирате. Ще получите още - мейл, базиран на облака, както и възможността да провеждате онлайн срещи.

С Microsoft 365 можете да създавате и редактирате своите документи от устройство по Ваш избор. Ако например сте работили върху доклада с продажбите във Вашата компания от своя компютър, а по-късно искате да добавите най-новата информация в движение, можете да го направите от всяка устройство. Цялата информация е свързана. В същото време, останалите потребители, които в момента работят по същия документ, ще могат да видят, че Вие сте го променили и ако поискат, могат да Ви изпратят мигновено съобщение. Освен това, с Microsoft 365 можете да споделите документа чрез имейл или онлайн.

С Microsoft 365 ще получите всичко, с което сте свикнали до момента. Това, че работите от разстояние, не променя нищо. Освен това, всички най-нови ъпдейти на приложенията ще се отразяват автоматично.

Вашето работно място вече не е същото. Благодарение на Microsoft 365 ще получите всички възможности, познати Ви до момента. Microsoft 365 повишава продуктивността на Вашата работа, където и да се намирате.