ASAP IP-Office

В качеството си на производител, ASAP Ви предлага скалируеми решения за IP PBX система. ASAP предоставя поддръжка на VoIP PBX, услуги за отстраняване на неизправности, администриране и управление

Защо да изберете телефонна централа ASAP?

  • Надеждност

    ASAP е един от водещите глобални доставчици на телефонни системи за бизнес комуникации днес. Компанията предоставя унифицирана комуникация, центрове за контакти, решения за данни и свързани услуги. ASAP предлага 24/7 договори за поддръжка за ASAP VoIP телефонни системи.

  • Гъвкавост

    Независимо от приложението, бизнес или публични организации, нашият екип изгражда телефонни системи, насочени към Вашите бизнес дейности, които ще имат гъвкавостта да се развиват и адаптират в бъдеще. Нашите клиенти получават персонализирано телефонно решение за своите нужди, което може да се коригира с промяна на бизнес изискванията.

  • Рентабилност

    В зависимост от приложението Ви, ние можем да планираме и изпълним най-бюджетното решение, отговарящо на Вашите нужди.

ASAP IP

ASAP IP-Office

Ние можем да Ви предложим ASAP IP Office®, която е единна, подреждаща се, мащабируема комуникационна система, разрастваща се паралелно с Вашия бизнес лесно и същевременно бюджетно. Създадена от самото начало специално за малки и средни предприятия, ASAP IP Office предлага огромна гъвкавост (може да използва IP, цифров, аналогов режим или комбинация от трите за целите на комуникационната връзка) и устойчивост.

ASAP Aura

ASAP Aura е основната комуникационна платформа, поддържаща унифицирани комуникации и решения за контакт център за средни и големи предприятия. Aura Communication Manager позволява базирано на SIP управление на сесиите с иновативни възможности за напълно персонализирано решение.

ASAP IP

Персонализирани внедрявания на IP PBX от ASAP

Екипът на ASAP може да планира, изгради и поддържа изцяло персонализирано решение за IP базирано комуникационно решение, което да отговаря на Вашите нужди. Ето няколко примера за извършените от нас дейности при реализация на проекти за планиране и изграждане на IP PBX системи:

Планиране и изграждане на решения за кол центрове

Рутиране на обажданията

Персонализирано API и CRM интегриране

Разширено програмиране на скриптове

Автоматизирани системи за повикване

Конферентна връзка

IVR обслужване

Персонализирани скриптове

Персонализирани системи за опашка

Наблюдение и запис на разговори

Системи за гласова поща

Конферентни системи

Системи за телефонни карти

Входящи и изходящи обаждания

Услуги за интегриране на VoIP

Персонализирано разработване на приложения

Интегриране на база данни (Microsoft SQL, MySQL, PostgreSQL, Oracle и др.)

Базисна офис интеграция

Дистанционно администриране на сървъра

Отстраняване на грешки в системата

Планиране и внедряване на резервно копие

Гласова услуга VoIP