Mitel

В качеството си на партньор с Mitel, ASAP има удоволствието да Ви предложи платформи, насочени към малкия бизнес, както и за големи предприятия с обширни функции за телефония. Системата позволява стабилен контрол на повикванията и широка гама от иновативни настолни устройства и приложения.

Защо да изберем Mitel?

 

Mitel разполага с широка гама от бизнес телефонни системи, подходящи за фирми и организации с 1 - 99 обекта и неограничен брой служители. Те включват интегрирани стационарни, мобилни и VoIP телефонни системи. Потребителите могат безпроблемно да се придвижват между настолни и мобилни устройства, дори по време на разговор. Един телефонен номер може да се свърже от всяко място – офис, кола, дом, хотел, където и да е.

Основни функции

  • Имате възможност да съчетаете мобилния си телефон с телефонната Ви система, така че никога да не сте недостъпни, освен ако не искате да бъдете!

  • Отдалечен достъп – имате същите функции както в офиса, така и извън него без допълнителни разходи.

  • Вградена конферентна връзка, без да се налага да плащате на хостван доставчик на конференции.

  • Phone Manager приложение, което Ви дава възможност, да проверявате съобщенията (CTI), да идентифицирате дали Вашият колега е наличен, показва историята на обажданията, позволява незабавни съобщения между потребителите и съхранява неограничен брой бизнес номера.

  • Възможност да отговорите на вашите клиенти от уеб сайта ви.

Защо да купим Mitel ?

 

Предимства:

Възможност за интелигентно рутиране на обажданията, свързвайки бързо клиентите с най-подходящия човек.


Притежава функционалности за наблюдение и подобрение на представянето на Вашите служителите.


Притежава много възможности за персонализация, която позволява да отговорите на променящите се нужди на динамичната бизнес среда.


Притежава системната хибридна архитектура, която го прави много гъвкаво и мащабируемо решение.

MiVoice Office 250 Overview