Партньори

Следвайки наложените от нашите партньори високи стандарти, ние непрестанно се развиваме и подобряваме качеството на предлаганите от нас решения, така че бъдем в крак най-новите тенденции в света на IT бизнеса.

Заедно с най-добрите

ASAP работи в тясно сътрудничество със своите стратегически партньори. Представяме част от компаниите, с които поддържаме дългогодишни бизнес отношения, помагащи ни непрекъснато да подобряваме услугите си и да се развиваме:

SAP

SAP SE e лидер на пазара на корпоративните софтуерни приложения, помагайки на организациите да опростяват своите процеси и генерират нови възможности за иновации и растеж. От самото си начало през 2007г. ASAP e лицензиран партньор на SAP и предлага широка гама от услуги в сферата на SAP – SAP поддръжка, SAP обучение и SAP сертификация.

Microsoft

Microsoft е световен лидер в развитието на софтуер, услуги и решения, които помагат на хората и бизнеса за пълна реализация на техните възможности. ASAP е официален партньор на Microsoft за България със компетенции в областта на комуникациите и обучението. В това си качество предлага експертна интеграция и софтуерна поддръжка на всички Microsoft продукти.

Dell

Dell Inc., е частна американска IT компания и сред водещите световни лидери в производството на компютри и свързаните с тях продукти и услуги. Dell изработва всякакви видове настолни и преносими персонални компютри, мрежово оборудване, сървъри, устройства за съхраняване на данни и други. Като Registered Dell PartnerDirect ASAP предлага цялото портфолио на щатската компания.

CISCO

Cisco Systems, Inc е световният лидер в областта на мрежовите и комуникационните решения. ASAP притежава необходимата експертиза за проектиране, интегриране и поддръжка на Cisco решения, които използват най-новите технологии, осигурявайки по-голяма гъвкавост и конкурентно предимство на клиентите.

RedHat

Red Hat, Inc. е американска дъщерна софтуерна компания на IBM. Основана през 1993 г., Red Hat предоставя утвърдени решения с отворен код, които улесняват работата на предприятията между платформи и среди, от основния център за данни до периферията на мрежата. В качеството на технологичен партньор ASAP може да Ви съдейства с изграждането на гъвкави и надеждни решения, базирани на отворен код.

Xerox

Xerox е американска корпорация, която продава продукти и услуги за печатни и цифрови документи в повече от 160 държави. Xerox произвежда и продава голямо разнообразие от офис оборудване, включително скенери, принтери и многофункционални системи, които сканират, печатат, копират, изпращат имейл и факс. Тези модели включват WorkCentre, Phaser и ColorQube. ASAP като оторизиран представител на щатската компания предлага цялата нейна продуктова гама.

MITEL

MITEL е световен лидер на пазара в бизнес комуникациите. Основана преди близо 50 години, компанията помага на фирмите и доставчиците на услуги да се свързват помежду си, да си сътрудничат и да предоставят иновативни решения на своите клиенти. Kато официален представител на MITEL, ASAP предлага всички услуги и продукти на компанията.

Unify

Базирана в Германия Unify (някога позната като Siemens Enterprise Communications) е международен лидер в сферата на комуникационните решения. ASAP е сертифициран и оторизиран да предлага и интегрира OpenScape Business решения. OpenScape обединява комуникационните системи, синхронизира различните технологиите, за да осигури безпроблемна комуникация във всеки бизнес.

Avaya

Avaya Inc. e световен лидер в областта на IP телефонията. Специализирана е в проектирането, разработването, внедряването и администрирането на корпоративни комуникационни мрежи за широк кръг от бизнеси, от малки предприятия и фондации с нестопанска цел до големи корпорации и правителствени агенции. В качеството си на партньор ASAP изгражда и поддържа Avaya комуникационни решения.

ACER

ACER Inc. е петият по големина производител на компютри в света. Компанията проектира, произвежда и продава компютърни хардуерни и софтуерни продукти. В качеството си на партньор ASAP предлага цялата продуктова гама на ACER включваща компютри, дисплеи, проектори, сървъри и таблети.

Philips

Philips е нидерландска компания, която е сред най-големите световни производители на електроника. Philips Professional Display Solutions (Philips PDS) е бизнес звено, което предлага изключително на пазара и продава Philips професионални телевизори, решения за цифрови информационни дисплеи и монитори по целия свят. ASAP e оторизиран партньор на Philips и предлага широка гама от продуктите на компанията.

Altova

Altova е софтуерна компания, която предлага пълна гама от софтуер за разработка на XML, SQL, и UML решения, както и високо ефективни инструменти за автоматизация на работния процес. Като официален представител на Altova, ASAP предлага XMLSpy® и всички други софтуерни продукти на Altova.

Milestone

Milestone Systems е световен лидер в областта на софтуери за управление на IP базирани системи за видеонаблюдение. В качеството си на Milestone Silver partner, ASAP предлага цялата продуктова гама на компанията, включваща софтуерни и хардуерни продукти, предоставящи надеждни и лесни за управление решения за видеонаблюдение.

Agent Vi™

Agent Video Intelligence (Agent Vi ™) е световен лидер в сферата на решения за видео анализ с отворена архитектура. Като сертифициран системен интегратор, ASAP притежава знания и умения да продава, инсталира и поддържа всички продукти на Agent Vi™.

Dahua

Dahua е компания, която се занимава с продажбата на продукти и услуги за видеонаблюдение. В качеството си на партньор, АSAP предлага решенията за наблюдение на Dahua, от специализирани камери, системи за контрол на достъпа до софтуер за управление на видео. ASAP притежава необходимите опит и умения за проектиране, интегриране и поддръжка на Dahua системи

Hikvision

Hikvision е сред водещите световни лидери в областта на видеонаблюдението, системи за сигурност и IoT видео решения. Hikvision е посветена на предоставянето на глобални ресурси и локално базирана техническа, инженерна, търговска и сервизна поддръжка за нуждите на своите клиенти. Като технологичен партньор на компанията, ASAP предлага широк спектър от продукти и услуги на Hikvision.

QSAN

QSAN е водеща компания насочена към бъдещето в ИТ индустрията и предлага решения за защитата на данните. QSAN създава надеждни и непрекъснати услуги за съхранение, подходящи за всякакъв размер компании. В качеството на QSAN партньор ASAP предлага изграждане на динамични възможности за дигитална трансформация и изготвяне на гъвкави стратегии за подобряване на бизнес операциите.