Новини

Тук ще откриете актуална информация относно дейностите на ASAP!

ASAP стартира партньорска продуктова интеграция съвместно с Dahua Тechnology
28/04/22

Бързо разрастващата се IT компания ASAP, открояваща се със своите персонализирани решения и световният доставчик на интелигентни IoT услуги Dahua, стартираха партньорска продуктова интеграция, насочена към технологични иновации за корпоративно управление и сигурност на потребителите.

Научете повече
ASAP и Red Hat станаха официални партньори
01/04/22

Днес водещата компания за персонализирани IT услуги в България ASAP обяви, че е станала оторизиран партньор на Red Hat, която е сред световните лидери за доставка на корпоративни решения с отворен код,

Научете повече
ASAP и QSAN в ново стратегическо партньорство
30/03/22

Компанията ASAP, открояващата се със своите персонализирани и иновативни услуги встъпи в ново стратегическо партньорство с QSAN - световен лидер в сферата на решения за съхранение и защита на данни

Научете повече
Нов офис на ASAP отвори врати в гр. Благоевград
28/02/22

ASAP отвори врати в град Благоевград. Разширявайки дейността си, компанията ще обслужва всички клиенти в град Благоевград и околностите му.

Научете повече
ASAP и Hikvision официално обявиха партньорските си отношения
27/02/22

ASAP и Hikvision официално стартираха своите партньорски взаимоотношения.

Научете повече
ASAP се разрастна с още един офис в гр. Шумен
28/01/22

Днес компанията официално обяви разширяването си, отваряйки нов офис в град Шумен, който ще обслужва всички клиенти на ASAP в град Шумен и околностите му.

Научете повече
ASAP e Microsoft Authorized Education партньор
19/04/18

Програмата оторизира ASAP да закупува и продава Microsoft академични лицензи и потвърждава, че компанията притежава високо ниво на познание за лицензиране и пазарна експертиза в академичния сектор...

Научете повече
ASAP е официален системен интегратор на Agent Vi™
02/11/17

ASAP e получил статут на Certified System Integrator и в това си право ще предлага, инсталира и поддържа цялото портфолио от софтуерни продукти на Agent Vi™.

Научете повече
ASAP e официален партньор на Milestone Systems за България
26/06/17

ASAP e получил статут на Milestone Silver partner и ще предлага продуктова гама на компанията в България...

Научете повече
ASAP разшири дейността си с нов офис в Стара Загора
09/05/17

Новият офис е отговор на увеличаващото се търсене на надеждни IT услуги в региона и част от корпоративната социална отговорност на компанията – създаване на повече работни места в областните градове...

Научете повече
ASAP отвори нов офис в град Кюстендил
01/03/17

Днес компанията обяви официалното отваряне на нов офис в град Кюстендил, който ще обслужва всички клиенти на ASAP в град Кюстендил и околностите му.

Научете повече
ASAP e официален представител на Altova
16/01/17

ASAP обяви официалното си партньорство със софтуерния гигант Altova, благодарение на което, ASAP ще има възможност да предлага всички софтуерни продукти на Altova.

Научете повече
ASAP отвори нов офис в град Велико Търново
13/01/17

ASAP обяви официалното отваряне на нов офис в град Велико Търново. Разположен в центъра на града, новият офис ще обслужва всички клиенти на ASAP в град Велико Търново.

Научете повече
ASAP придоби Microsoft Communications компетенция
07/11/16

ASAP придоби Microsoft Silver Communications компетенция, благодарение на което компанията ще има възможност да предоставя Microsoft Lync (4/1 Skype for Business)

Научете повече
ASAP е оторизиран партньор на Lexmark
25/10/16

ASAP придоби статус на оторизиран Lexmark Business Solutions Dealer за България и ще предлага цялото продуктово фолио на щатската компания. Lexmark е сред лидерите на световния пазар за многофункционални решения за принтиране. 

Научете повече
ASAP стана официален партньор на Unify
19/09/16

Водещия системен интегратор на персонализирани комуникационни услуги ASAP обяви днес партньорство с Unify. ASAP e получил OpenScape Business оторизация и ще предлага пълното портфолио от комуникационни и Cloud продукти на Unify.

Научете повече
ASAP е Fujitsu Select Partner
15/09/16

ASAP официално обяви, че е придобила статус на Fujitsu Select Partner, което е най-високото ниво на партньорство с японския веднор. Макар и нов партньор ASAP е позициониран в топ три на сертифицираните партньори.

Научете повече
HP е най-новият партньор на ASAP
04/01/16

ASAP съобщи, че е придобила Silver HP Partner First статут. Програмата HP Partner First удостоверява факта, че партньорите разполагат с високо познание и експертиза, относно цялото продуктово фолио на HP Ink.

Научете повече