Нашата цел

От самото създаване на компанията през 2007 г. стремително растем, за да се превърнем в най-бързо развиващата се компания за ИТ решения, ориентирани както към бизнеса, така и към държавните институции.

За ASAP

ASAP е частна българска компания, която е основана през 2007г. от Петър Зюмбилев. Компанията е специализирана в сферата на информационните технологии и e фокусирана върху предоставяне на цялостни бизнес решения, които са адаптирани според нуждите на клиента в три основни направления – разработка на софтуер, системна интеграция и IT обучения и сертификация.
Компанията стартира дейността си като SAP Education Partner и e единственият партньор на SAP SE, който предлага публични обучения, както и SAP материали на български език. След това добавя към портфолиото с услуги ИТ обучения и сертификация за водещите технологични брандове – Microsoft, Cisco и други. През 2008г. компанията създава собствен отдел за разработка на софтуер, който е насочен към аутсорсинг услуги за щатския и австралийския пазар. За да затвори жизнения цикъл на IT услуги, през 2009 ASAP създава и IT екип, който се занимава първоначално с компютърна поддръжка за малкия бизнес и различни учреждения. През 2012г. ASAP разширява дейността си и започва да предлага продукти и услуги на румънския пазар.
Към днешна дата компанията предлага широк спектър от IT услуги и продукти с добавена стойност за обществото. Компанията разполага със собствени офиси, центрове за поддръжка и обслужване на клиенти, както и малък център за данни.

Екип

Една от основните визии на ASAP e значимостта от непрекъснатото обучение на своя екип. Доброто съчетание от експерти в различни области ни позволява да предложим цялостно и гъвкаво решение, базирано на потребностите на Вашата организация. Екипът на ASAP се състои от висококвалифицирани сертифицирани специалисти, разпределени в следните направления:

ISO Сертификати

В изпълнение на своята дейност, ASAP се стреми към непрекъснато подобрение на качеството на предлаганите услуги. Естествено следствие на този стремеж е внедряването и поддържането на интегрирана система за управление на качеството и информационната сигурност - ISO 9001: 2015 и ISO/IEC 27001: 2013, както и внедряване и поддържане на система за управление на ИТ услугите - ISO/IEC 20000-1: 2018, за което ASAP бе сертифициран от TÜV Nord Германия.

 • ISO 9001: 2015 Сертификат
 • ISO/IEC 27001: 2013 Сертификат
 • ISO/IEC 20000-1: 2018 Сертификат
 • Кариери

  ASAP е правилното място за Вас, ако сте иновативни, смели и ефективни, независимо дали имате професионален опит и какъв е той.

  Научете повече
 • Блог

  Блогът на ASAP Ви информира за новостите в сферата на информационните технологии в България и по света.

  Научете повече
 • Партньорска програма

  Присъединете се към нашата безплатна регионална партньорска програма и станете част от водещите IT фирми в България.

  Научете повече
 • Глобални партньори

  Дългогодишните бизнес отношения, които ASAP поддържа със своите стратегически глобални партньори, ни помагат непрекъснато да подобряваме услугите си и да се развиваме.

  Научете повече
 • Клиентите за нас

  Желанието ни да Ви предлагаме непрекъснато най-добрите решения в света на ИТ технологиите привлече голям брой международни и местни компании да изберат нашите услуги.

  Научете повече