Нови възможности за работа с прикачени файлове в Outlook

Нови възможности за работа с прикачени файлове в Outlook

11/11/15


Уморени ли сте от безкрайното търсене на файлове, върху които се работили до скоро, но не можете да ги откриете, за да ги прикачите към имейл? Уморени ли сте от търсенето из имейлите, които сте получили, за да намерите линкове, споделени с Вас? С новата версия на Outlook 2016 възможността за работа с прикачени файлове става много по-лесна и достъпна. Вече ще си спестите главоболията, свързани с търсене и споделяне на файлове, независимо дали работите с тях на вашия компютър, телефон или таблет. Следващият път, когато решите да прикачите файл към своя имейл, първото нещо, което ще забележите в новия Outlook 2016 е списъкът с последно използваните документи под заглавие Recent Items. Този списък се състои не само от документите, които са на локалния Ви диск, но и от тези, които използвате в OneDrive, OneDrive for Business и  SharePoint. По този начин лесно ще намирате файловете, върху които сте работили на всички свои устройства.

  asapit

 

Ако не намирате това, което търсите в списъка Recent Items, можете да използвате новата по-лесна за употреба навигацията в OneDrive, OneDrive for Business и SharePoint, избирайки опцията Browse Web Locations. За да намерите други файлове, запазени на Вашия компютър, изберете Browse this PC, и ще отворите File Explorer.

  asapit

 

Ако изберете да споделите файл, който се намира на в OneDrive, OneDrive for Business или SharePoint, Outlook ще Ви покаже какви права сте дали на получателите на файловете. Разбира се, можете да променяте тези права или да решите да прикачите копието въпреки това – всичко това, без да се налага да отивате на мястото, на което файлът се съхранява.

  asapit

 

Когато изпратите имейла си, Outlook ще направи така, че всеки от получателите да получи точните права. В допълнение към това, тъй като вече OneDrive, OneDrive for Business или SharePoint линковете се появяват редом с другите Ви прикачени файлове, ще можете да ги търсите точно така, както до момента сте търсите другите прикрепени файлове. Тези нови възможности за работа с файлове е вече достъпна в Outlook 2016 на Windows устройства, а тези възможности ще бъдат предоставени и на потребителите на Office 365. Най-добрият начин, по който можете да бъдете винаги в крак с новостите на Office е да се възползвате от Office 365. Ако възнамерявате да внедрите Office 365 във Вашата организация, ASAP е на Ваше разположение.

Нова услуга на Microsoft ще ни защитава от патентни тролове в облака
28/02/17

Бързите темпове на развитие на облачните технологии постоянно създават нови възможности и представи, които позволяват на бизнеса да трансформира начина, по който доставя продукти и услуги. 

Научете повече
Нова интеграция между Skype for Business и 3CX
23/01/17

В началото на новата година 3CX и Microsoft зарадваха съвместните си клиенти с нова интеграция между Skype for Business и телефонната система 3CX...

Научете повече
Ускорете Вашия бизнес с FUJITSU PRIMEFLEX за SAP
05/10/16

Динамиката и необходимостта от непрекъсваемост на бизнес процесите изисква платформени решения...

Научете повече