5 причини защо да изберете VoIP система за Вашите бизнес комуникации

5 причини защо да изберете VoIP система за Вашите бизнес комуникации

09/03/16


В днешната ИТ реалност успешното развитие на бизнеса е подвластно в голяма степен на технологичния свят, а комуникацията по телефона е ключова за повечето компании. Затова днес в блога ще Ви разкажем за пет от ползите от внедряването на VoIP (Voice over Internet Protocol) система.

 

1. Намаляване на основните разходи чрез наемане на персонал дистанционно

 Спирайки се на VoIP система за Вашият бизнес, можете да се възползвате максимално от възможностите за наемане на служители, които да работят от дома си, като така ще спестите от сметките за електричество и вода, както  и ще освободите допълнително пространство в офиса.

 

 

2. Създаване на по-висока удовлетвореност сред служителите

 Ако позволите на служителите си да работят от вкъщи, това ще бъде от полза не само за намаляване на основните разходи, но също така е страхотно и за самите тях. Днес все повече от работещите отправят молба да реализират служебните си ангажименти от дома си. Погледнато глобално в повечето случаи, ако служителите са удовлетворени, това е предпоставка за по-добри резултати и за самата компания.

 

 

3. По-добра ефективност

Чрез използване на множеството функции на VoIP повишавате качеството на вътрешнофирмената си комуникация и обслужването на клиенти по телефона. Част от предимствата на VoIP са:

  • Възможност за пренасочване на обажданията към мобилен номер;
  • При пропуснато повикване оставените гласови съобщения се изпращат директно на имейл;
  • Възможност за създаване на автоматизирана система за пренасочване към различните отдели( 1 за телефонна поддръжка , 2 за компютърна поддръжка и т.н.);
  • Възможност за разпределяне на повиквания спрямо наличието на свободни агенти.

 

 

4. Оптимизиране на месечните разходи за телефони комуникации

 Едно от най-големите предимства на VoIP е намаляването на телефонните разходите.  Тъй като VoIP системите функционират чрез  интернет, те са в състояние да предложат изключително конкурентни цени спрямо традиционните телефонни услуги.

 

 

5. Достъпност

 Избирайки VoIP, получавате възможност да комуникирате по-лесно от всяка една точка на земното кълбо. Можете да поставите конфигурирано телефонно устройство от Вашата телефонна централа, на която и да е точка на света и така да оперирате свободно с Вашия телефонен номер. Освен това със софтуерното приложение „soft-phone“ можете  да превърнете всеки компютър в средство за телефонна комуникация.

 

 

Искате да научите повече ? Пишете ни на info@asap.bg или се обадете на телефон: 02/ 903 59 39

 

Нова услуга на Microsoft ще ни защитава от патентни тролове в облака
28/02/17

Бързите темпове на развитие на облачните технологии постоянно създават нови възможности и представи, които позволяват на бизнеса да трансформира начина, по който доставя продукти и услуги. 

Научете повече
Нова интеграция между Skype for Business и 3CX
23/01/17

В началото на новата година 3CX и Microsoft зарадваха съвместните си клиенти с нова интеграция между Skype for Business и телефонната система 3CX...

Научете повече
Ускорете Вашия бизнес с FUJITSU PRIMEFLEX за SAP
05/10/16

Динамиката и необходимостта от непрекъсваемост на бизнес процесите изисква платформени решения...

Научете повече