Три ключови причини защо да наемете фирма за компютърна поддръжка

Три ключови причини защо да наемете фирма за компютърна поддръжка

24/03/16


Днес компютрите са неразделна част от ежедневието ни и всеки бизнес се уповава в голяма степен на тях. В случай, че някоя от компютърните системи спре да работи, това ще окаже неблагоприятно влияние върху дейността на Вашия бизнес и рентабилност. Избирайки фирма за IT поддръжка, можете да бъдете уверени, че тя ще управлява софтуера и хардуера, които използвате във Вашата компания и ще получите много предимства като:

По-висока продуктивност  – когато имате на разположение опитни професионалисти, които да гарантират, че всички системи работят изправно, Вашият персонал е в състояние да се концетрира по-добре над работните си задължения и респективно това подобрява производителността им.

Достъп до професионална консултация – технологичният свят се развива с много бързи темпове и понякога новите системи могат да бъдат много трудни за разбиране. Като разполагате с компания, която се грижи за компютрите Ви, тя винаги ще Ви предоставя правилните съвети,  подкрепа и помощ при използване на технологиите във Ваша полза; на свой ред, това помага за растежа на бизнеса.

По-голяма сигурност – от решаващо значение е да осигурите Високи нива на сигурност при използването на компютърни системи. Не обръщайки сериозно внимание на това, рискувате да оставите ИТ инфраструктура си уязвима за хакерски атаки. С правилната фирма за компютърна поддръжка ще разполагате с необходима защита, компютърните инженери ще извършват постоянна проверка на системите и ще отстраняват всички заплахи незабавно.

 

Направете крачката – Вашите служители, както и бюджетът Ви, ще Ви благодарят. 

Нова услуга на Microsoft ще ни защитава от патентни тролове в облака
28/02/17

Бързите темпове на развитие на облачните технологии постоянно създават нови възможности и представи, които позволяват на бизнеса да трансформира начина, по който доставя продукти и услуги. 

Научете повече
Нова интеграция между Skype for Business и 3CX
23/01/17

В началото на новата година 3CX и Microsoft зарадваха съвместните си клиенти с нова интеграция между Skype for Business и телефонната система 3CX...

Научете повече
Ускорете Вашия бизнес с FUJITSU PRIMEFLEX за SAP
05/10/16

Динамиката и необходимостта от непрекъсваемост на бизнес процесите изисква платформени решения...

Научете повече