HP е най-новият партньор на ASAP

HP е най-новият партньор на ASAP

04/01/16


София, България, 04 януари 2016

ASAP е сред водещите доставчици на персонализирани ИТ услуги на Балканския полуостров. Днес компанията съобщи, че е придобила Silver HP Partner First статут.

Програмата HP Partner First удостоверява факта, че партньорите разполагат с високо познание и експертиза, относно цялото продуктово фолио на HP Ink.

Това ще позволи на компанията да предлага комплексни услуги за многофункционален печат, високонадеждни работни станции, лаптопи, принтери и консумативи.

„HP е ценен партньор за ASAP. От години работим в тясно сътрудничество, за да максимизираме стойността на двете компании, осигурявайки възможност на нашите клиенти да се възползват от високоефективни технологични продукти и услуги, които да им помогнат да се превърнат в лидери в индустрията.“ коментира Петър Зюмбилев, изпълнителен директор на ASAP.

В продуктовия каталог на ASAP се предлагат всички HP компютри, принтери и консумативи, както и прилежащите към тях услуги.

Двете компании ще работят съвместно, за да предоставят персонализирани продукти и решения за бизнес потребителите и публичния сектор в България.

 

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от най-бързо развиващите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България, Румъния, Албания и Македония, предлагайки широк спектър от услуги - поддръжка на компютърни системи, комуникационно оборудване за пренос на глас и данни, изграждане на VPN мрежи и системна интеграция, софтуерни услуги и много още. Сред партньорите на ASAPIT се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Fujitsu, Lexmark и Unify.

За HP Ink

С портфолио в сферата на печата, компютърния хардуер и софтуер, услугите и IT инфраструктурата, HP е една от най-големите IT компании в света.