ASAP отвори нов офис в град Велико Търново

ASAP отвори нов офис в град Велико Търново

13/01/17


13 януари 2017 година, Велико Търново, България

 

ASAP е водещ доставчик на персонализирани ИТ услуги за бизнеса и публичния сектор в България. Днес компанията обяви официалното отваряне на нов офис в град Велико Търново.

Разположен в центъра на града, новият офис ще обслужва всички клиенти на ASAP в град Велико Търново.

Изпълнителният директор на ASAP г-н Петър Зюмбилев заяви, че увеличаващото търсене на услугите на компанията в региона са предпоставка за отварянето на нов офис в старата столица.

"Регионът притежава богат потенциал за бъдещо развитие и непрестанното увеличаване на търсенето на нашите услуги ни доведе до откриване на нов офис във Велико Търново.“

 

Великотърновският офис на ASAP ще работи съвместно с централата в София и другите представителства, за да предоставя висококачествени IT решения.

 

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от най-бързо развиващите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България, Румъния, Албания и Македония, предлагайки широк спектър от услуги - поддръжка на компютърни системи, комуникационно оборудване за пренос на глас и данни, изграждане на VPN мрежи и системна интеграция, софтуерни услуги и много още. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, HP, Lexmark и Unify.