ASAP e официален представител на Altova

ASAP e официален представител на Altova

16/01/17


16 януари 2017 година

София, България

 

ASAP e сред водещите български доставчици на персонални ИТ услуги. Днес компанията обяви официалното си партньорство със софтуерния гигант Altova, благодарение на което, ASAP ще има възможност да предлага всички софтуерни продукти на Altova.

Партньорството ще позволи ASAP да осигури на своите клиенти инструменти от последно поколение и услуги за XML, управление на данни, UML (унифициран език за моделиране), уеб услуги и други технологии.

„Altova несъмнено срещна нашите изисквания за партньор, който да предлага инструменти и технологии, разширяващи възможностите за трансформиране на данни. Освен това, компанията предлага усъвършенствани ETL (extract, transform and load) инструменти, които позволяват точно получаване и извличане на данни от различни източници, като с тяхна помощ ще можем да осигурим на нашите клиенти нов набор от персонализирани услуги. " коментира Петър Зюмбилев, изпълнителен директор на ASAP.

 

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от най-бързо развиващите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България, Румъния, Албания и Македония, предлагайки широк спектър от услуги - поддръжка на компютърни системи, комуникационно оборудване за пренос на глас и данни, изграждане на VPN мрежи и системна интеграция, софтуерни услуги и много още. Сред партньорите на ASAPIT се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, HP, Fujitsu, Lexmark и Unify.

 

За Altova

Altova е софтуерна компания, специализирана в създаването на инструменти, които помагат на разработчиците с управление на данни, софтуер за разработката на приложения, интеграция на данни.