Новият HP EliteBook X360 съчетава компактност и изключителна надеждност на батерията до над 16 часа

Новият HP EliteBook X360 съчетава компактност и изключителна надеждност на батерията до над 16 часа

19/01/17


Когато бизнес потребителите говорят за начина, по който днес използват лаптопи по време на работа, голяма част от тях посочват, че са в постоянно движение – конферентните разговори се провеждат от кухненски маси, презентациите се създават по време на полет и т.н. Съвременният офис все по-често, всъщност не е действителна офис.

Новият EliteBook е хибриден 13.3“ лаптоп с над 16 часа живот на батерията, осигурявайки висока надеждност в динамичното ежедневие. В помощ на хората, които се втурват от среща на среща през целия ден, идва новата функция Fast Charge на HP, която позволява да зареди батерията на лаптопа до 50% в рамките на 30 минути, без това да оказва влияние на качеството на циклите на батерията.

 

HP X360 е елегантен и модерен, тежи едва 1.28 кг. и е с дебелина само 14.95 мм, приблизително равно на широчината на батерия на АА, което го прави най-тънкият бизнес лаптоп на пазара. В тези размери под капака се крие 7-мо поколение Intel Core i5 или i7 vPro процесор, PCIe SSD памет и до 16 GB DDR4 RAM.

За да се осигури спокойствието и сигурността на корпоративната информация EliteBook X360 включва HP защити от последно поколение HP Sure Start Gen 3, HP Sure View, Client Security Suite Gen 3 и WorkWise.

Всичко това прави HP EliteBook X360 изключително подходяща бизнес покупка. ASAPIT e официален партньор на HP и от нас можете да закупите HP EliteBook X360 и всички други продукти на HP.

Нова услуга на Microsoft ще ни защитава от патентни тролове в облака
28/02/17

Бързите темпове на развитие на облачните технологии постоянно създават нови възможности и представи, които позволяват на бизнеса да трансформира начина, по който доставя продукти и услуги. 

Научете повече
Нова интеграция между Skype for Business и 3CX
23/01/17

В началото на новата година 3CX и Microsoft зарадваха съвместните си клиенти с нова интеграция между Skype for Business и телефонната система 3CX...

Научете повече
Ускорете Вашия бизнес с FUJITSU PRIMEFLEX за SAP
05/10/16

Динамиката и необходимостта от непрекъсваемост на бизнес процесите изисква платформени решения...

Научете повече