ASAP отвори нов офис в град Кюстендил

ASAP отвори нов офис в град Кюстендил

01/03/17


01 март 2017 година, Кюстендил, България

ASAP е водещ доставчик на персонализирани ИТ услуги за бизнеса и публичния сектор в България. Днес компанията обяви официалното отваряне на нов офис в град Кюстендил.

Новият офис ще обслужва всички клиенти на ASAP в град Кюстендил и околностите му.

Според изпълнителния директор на ASAP г-н Петър Зюмбилев тази стъпка е продиктувана от увеличилия се пазарен дял на компанията през последните няколко години.

"През последните пет години нашите ИТ решения станаха широко познати на територията на България, благодарение на личното ни отношение и индивидуалния ни подход към всеки един клиент. Съответно търсенето на нашите услуги се повиши бързо и ни доведе до откриване на нов офис в Кюстендил.“

Офисът се намира на ул. Ген.Крум Лекарски №15, телефонният номер и имейл адресът остават непроменени: 078 988 185, info@asapit.bg.

 

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от водещите IT компании в България. ASAP предлага широк спектър от услуги - поддръжка на компютърни системи, комуникационно оборудване за пренос на глас и данни, изграждане на VPN мрежи и системна интеграция, софтуерни услуги и много още. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, HP, Lexmark и Unify.