ASAP разшири дейността си с нов офис в Стара Загора

ASAP разшири дейността си с нов офис в Стара Загора

09/05/17


09 май 2017, Стара Загора, България

 

Водещият доставчик на персонализирани IT услуги за бизнеса и публичния сектор ASAP днес обяви официалното отваряне на нов офис в град Стара Загора.

Новият офис е отговор на увеличаващото се търсене на надеждни IT услуги в региона и част от корпоративната социална отговорност на компанията – създаване на повече работни места в областните градове на България.

„Решението за разширяване на присъствието ни в Стара Загора беше логична стъпка в нашата стратегия.", заяви г-н Петър Зюмбилев, изпълнителен директор на ASAP. "Районът е богат на таланти от доказани технологични училища и университети, както и един от основните икономически центрове в страната.“

Новият офис ще обслужва всички клиенти на ASAP в региона и ще работи съвместно с централата в София и другите представителства, за да предоставя надеждни IT решения.

 

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от най-бързо развиващите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България, Румъния, Албания и Македония, предлагайки широк спектър от услуги - поддръжка на компютърни системи, комуникационно оборудване за пренос на глас и данни, изграждане на VPN мрежи и системна интеграция, софтуерни услуги и много още. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, HP, Acer, Lexmark и Unify.