ASAP е официален системен интегратор на Agent Vi™

ASAP е официален системен интегратор на Agent Vi™

02/11/17


София, България, 02 ноември 2017г.

Водещия системен интегратор на персонализирани услуги ASAP обяви партньорство с Agent Vi™. ASAP e получил статут на Certified System Integrator и в това си право ще предлага, инсталира и поддържа цялото портфолио от софтуерни продукти на Agent Vi™.

Софтуерните решения на Agent Vi™ предлагат видео анализ в реално време, автоматично търсене, автоматизирани аларми за пробив на сигурността и още много функции, които спомагат на малки и големи организации да повишат своето ниво на сигурност.

„Екипът на ASAP е развълнуван от съвместното ни партньорство с Agent Vi™“, заяви Петър Зюмбилев, Изпълнителен директор на ASAP. „Благодарение на софтуерните решения на Agent Vi™ ще имаме възможност да предложим нови функционалности, които ще помогнат на клиентите ни да станат по-ефективни и да оптимизират работния процес.“

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от най-бързо развиващите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България, Румъния, Албания и Македония, предлагайки широк спектър от услуги - поддръжка на компютърни системи, комуникационно оборудване за пренос на глас и данни, изграждане на VPN мрежи и системна интеграция, софтуерни услуги и много още. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Lexmark, HP, Unify и Milestone.

За Agent Vi™

Agent Video Intelligence (Agent Vi ™) е световен лидер в сферата на решения за видео анализ с отворена архитектура. В портфолиото си компанията предлага, както софтуерни продукти за локални инсталации, така и клауд-базирани софтуери (SaaS), поддържащи широк спектър от функционалности, включващи видео анализ в реално време, извеждане на сигнали по предварително зададен периметър и бизнес разузнаване. За повече информация, моля посетете: www.agentvi.com