ASAP и Hikvision официално обявиха партньорските си отношения

ASAP и Hikvision официално обявиха партньорските си отношения

27/02/22


София, България, 16 март 2022г.

Бързо развиващата се компания, открояваща се със своите персонализирани услуги и работещи решения ASAP и световния доставчик на IoT решения Hikvision, официално стартираха своите партньорски взаимоотношения. ASAP ще предлага, инсталира и поддържа цялостното портфолио от продуктите на световния лидер в охранителния бизнес.

„Влизайки в 2022г,индустрията за сигурност, без съмнение, продължава да се променя, адаптира и развива въпреки случващите се световни събития. Благодарение на партньорството ни с Hikvision ще имаме възможност да предоставяме достъпни и иновативни решения за бизнеса, включително и усъвършенстване на продуктовата линия за корпоративни и публични организации.“, заяви г-н Петър Зюмбилев, Изпълнителен директор на ASAP ltd.

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от водещите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България и Румъния, предлагайки широк спектър от услуги – разработване на софтуерни продукти, поддръжка на компютърни системи, изграждане на VPN мрежи, системни интеграциии, поддръжка на видеорадарни системи, видеонаблюдение и много други. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Acer, Dell и Ciscо.

За HIKVISION

Hikvision е световен лидер в предлагането и разработването на IoT решения, чиято основна компетентност е видеонаблюдението. Компанията ежегодно инвестира, част от своите годишни приходи за надграждане и създаване на своите продукти. Отличните характеристики и високото технологично ниво прави Hikvision отличен избор за редица приложения. Hikvision дължи успеха и разрастването си на иновативните продукти за видеонаблюдение с богата функционалност, които предлагат решения за вертикална интеграция и доброто обслужване съобразено с глобалните изисквания на всеки местен пазар. В допълнение към системите за видеонаблюдение компанията разработва и предлага и безжични системи за сигурност, контрол на достъп, видео домофони, мрежово оборудване и термовизионни системи.