ASAP стартира партньорска продуктова интеграция съвместно с Dahua Тechnology

ASAP стартира партньорска продуктова интеграция съвместно с Dahua Тechnology

28/04/22


София, България, 28 април 2022г.

Бързо разрастващата се IT компания ASAP, открояваща се със своите персонализирани решения и световният доставчик на интелигентни IoT услуги Dahua, стартираха партньорска продуктова интеграция, насочена към технологични иновации за корпоративно управление и сигурност на потребителите. Двете компании ще работят заедно, задавайки нови тенденции в индустрията за сигурност. Системния интегратор ASAP ще е един от малкото партньори в Европа, предлагайки различни софтуерни решения с продуктовото портфолио на Dahua.

„Сигурността в днешни дни е част от основните фактори за всеки развиващ се бизнес. Хора, сгради, инвентар, мрежови сървъри и данните са само част от елементите, които съставят бизнеса и допринасят за неговия успех. Един от най-добрият начин да запазим тези активи е със система за сигурност и видеонаблюдение, разработени и интегрирани специално за нуждите на нашите клиенти. Благодарение на партньорството ни с Dahua и широкия спектър от продукти и услуги ще имаме възможност да предлагаме достъпни и иновативни решения“ заяви г-н Петър Зюмбилев, Изпълнителен директор на ASAP.

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от водещите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България и Румъния, предлагайки широк спектър от услуги – разработване на софтуерни продукти, поддръжка на компютърни системи, изграждане на VPN мрежи, системни интеграциии, поддръжка на видеорадарни системи, видеонаблюдение и много други. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Acer, Dell и Ciscо.

За Dahua

Dahua е водещ световен доставчик на интелигентни IoT решения и услуги, ориентирани към видео. Базирана на технологични иновации, Dahua Technology предлага решения за сигурност, системи и услуги от край до край, за да създаде стойности за градските операции, корпоративното управление и потребителите. С повече от 16 000 служители и над 50% ангажирани в научноизследователска и развойна дейност, решенията, продуктите и услугите на Dahua се прилагат в над 180 страни и региони.