ASAP стана член на Българо-румънска търговско-промишлена палата

ASAP стана член на Българо-румънска търговско-промишлена палата

14/02/23


София, България, 14 февруари 2023 г.

ASAP вече е член на Българо-румънска търговско-промишлена палата. ASAP изпълни всички изисквания на палатата за членство и вече е със статут на пълноправен член. Стъпката е логично продължение на разрастването на дейността на компанията на територията на Румъния. Членството на ASAP в камарата ще ни позволи да разширим мрежата си от контакти, да следим важна информация за събития, икономически и данъчни новини, оферти и новини от фирмите-членки с фокус Румъния и България. Смятаме, че от всичко това ще спечелят всички наши партньори и клиенти, коментират от екипа на ASAP.

Като пълноправен член на Българо-румънска търговско-промишлена палата ASAP ще получава актуална и проверена информация за законодателни, данъчни и административни въпроси в Румъния, институционална подкрепа и представителство пред органи на държавната и местната власт. Чрез членството си в камарата, ASAP ще популяризира дейността си сред българския и румънския бизнес, което ще отвори много нови възможности пред компанията.

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от водещите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България и Румъния, предлагайки широк спектър от услуги – разработване на софтуерни продукти, поддръжка на компютърни системи, изграждане на VPN мрежи, системни интеграции, поддръжка на видеорадарни системи, видеонаблюдение и много други. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Acer, Dell и Ciscо.

За Българо-румънската търговско промишлена палата

Българо-румънската търговско-промишлена палата (БРТПП) е частна асоциация на компании с интерес да развиват своя бизнес в България и/или Румъния. Палатата, заедно със своите членове и партньори, е активна платформа за обмен на пазарна информация, бизнес контакти и опит, като фокусът ни е върху една основна цел: да помогнем на нашите клиенти в техния устойчив растеж. Палатата предлага пълен пакет от индивидуални услуги за всички бизнеси, които имат интерес да се позиционират, инвестират и/или изнасят на един от двата най-бързо развиващи се пазари в ЕС.