ASAP разработи и въведе в експлоатация новия уеб сайт на Столична община - Район "Илинден"

ASAP разработи и въведе в експлоатация новия уеб сайт на Столична община - Район "Илинден"

17/02/23


София, България, 17 февруари 2023

ASAP разработи и въведе в експлоатация новия уеб сайт на Столична община - Район "Илинден" (www.ilinden.bg). С новата си актуалната визия и обогатена функционалност, интернет страницата на района ще задоволи изискванията на гражданите за достъп до информация и ще им даде възможност за ползване на различни електронни услуги.

Съдържанието на сайта е организирано по удобен и лесен за ползване начин. Фокусът пада върху гражданите и необходимостта от лесен и бърз достъп до информация. Главните менюта дават възможност на всеки посетител да намери лесно и бързо това, което го интересува. Информацията е групирана по логичен и леснодостъпен начин.

Сайтът на Столична община - Район "Илинден" е разработен в съответствие с всички стандартни за разработване на интернет страници. Той може да бъде достъпен лесно и удобно не само от компютър, но и от мобилен телефон или таблет. Осигурена е и възможност за достъп на хора със специфични потребности.

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от водещите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България и Румъния, предлагайки широк спектър от услуги – разработване на софтуерни продукти, поддръжка на компютърни системи, изграждане на VPN мрежи, системни интеграции, поддръжка на видеорадарни системи, видеонаблюдение и много други. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Acer, Dell и Ciscо.

За Столична община - Район "Илинден"

Район „Илинден“ се обособява като едно от 24-те самостоятелни съставни административно-териториални единици, включени в административната структура на Столична община през 1988 г. Мисията на района е да съчетава дейностите по местното самоуправление на населението на неговата територия с държавната политика за развитие на столицата. Според местоположението си Район „Илинден” заема площ от 3 310 дка. в северозападната част на София и към 29.02.2020 г. наброява население от 36 038 души, населяващи, съгласно картата на района, едни от най-старите столични жилищни комплекси – „Илинден“, „Света Троица“, „Гевгелийски“ и „Захарна фабрика“.