ASAP стана официален партньор на TP-Link за България

ASAP стана официален партньор на TP-Link за България

10/03/23


София, България, 10 март 2023 г.

Водещата ИТ компания ASAP анонсира партньорството си с глобалния лидер в областта на WLAN решенията - TP-Link – водещ доставчик на потребителски WiFi мрежови устройства, доставяйки продукти до над 170 страни и стотици милиони клиенти. ASAP ще предлага пълното портфолио от продуктите на TP-Link.

„Горди и щастливи сме от факта, че вече сме партньор на TP-Link, защото това, от една страна, ще доведе до разширяване на нашето портфолио, а от друга страна, ще доведе и до подобряването на предлаганите от нас услуги. Нашите технически специалисти ще имат пълен достъп до базата с ресурси на TP-Link и ще могат да участват в редица обучения за повишаване на квалификацията им. Това е от първостепенно значение за нас, тъй като винаги се стремим към това да предлагаме първокласни услуги на нашите клиенти“, споделиха от екипа на ASAP.

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от водещите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България и Румъния, предлагайки широк спектър от услуги – разработване на софтуерни продукти, поддръжка на компютърни системи, изграждане на VPN мрежи, системни интеграции, поддръжка на видеорадарни системи, видеонаблюдение и много други. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Acer, Dell и Ciscо.

За TP-Link

Основана през 1996 г., TP-Link е глобален доставчик на надеждни мрежови устройства и аксесоари, включени във всички аспекти на ежедневието. С доказано наследство от стабилност, производителност и стойност, TP-Link е подготвил портфолио от продукти, които отговарят на мрежовите нужди на всички потребители.