ASAP създаде нов уеб сайт за Столична община - Район "Връбница"

ASAP създаде нов уеб сайт за Столична община - Район "Връбница"

14/03/23


София, България, 14 март 2023

Софтуерната компания ASAP създаде нов модерен и удобен уеб сайт за нуждите на Столична община - Район "Връбница" (www.vrabnitsa.bg). Обновена е не само цялостната визия на сайта, но са добавени и нови функционалности, които дават възможност на гражданите да получават сигурен и бърз достъп до нужната им информация. В допълнение към всичко това, сайтът дава възможност за ползване на редица електронни услуги.

Сайтът на Столична община - Район "Връбница" е разработен в съответствие със съвременните стандарти и изисквания за разработка на уеб сайтове. Достъпен е от компютър, таблет и мобилно устройство.

„Съвместно със Столична община - Район "Връбница" успяхме да организираме съдържанието на сайта така, че то да бъде лесно и удобно за ползване. През цялото време се ръководехме от идеята, че основният фокус трябва да пада върху гражданите и тяхната необходимост от удобен достъп до информация. Смятаме, че цялата информация е групирана по логичен и леснодостъпен начин.“, заяви г-н Петър Зюмбилев, Изпълнителен директор на ASAP.

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от водещите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България и Румъния, предлагайки широк спектър от услуги – разработване на софтуерни продукти, поддръжка на компютърни системи, изграждане на VPN мрежи, системни интеграции, поддръжка на видеорадарни системи, видеонаблюдение и много други. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Acer, Dell и Ciscо.

За Столична община - Район "Връбница"

„Връбница“ е един от 24-те административни района на Столична община. Включва кварталите Обеля (разделен на Обеля, Обеля 1 и Обеля 2), Връбница (разделен на Връбница 1 и Връбница 2), Модерно предградие и Република 2, както и селата Волуяк и Мрамор". През 1961 г. Район Връбница се присъединява към столицата с приемането на ОУП на София. Районът съществува като самостоятелна административно-териториална единица на столицата от края на 1987 г., когато се закриват старите райони на София и се обособяват 24 общини. Части от бившите Коларовски и Димитровски квартали след това се обособяват в община, а по-късно в квартал "Връбница".