ASAP вече е член на Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК)

ASAP вече е член на Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК)

21/03/23


София, България, 21 март 2023 г.

Бързоразвиващата се IT компания ASAP стана член на Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК). Кандидатурата на ASAP за членство бе разгледана и одобрена от Управителния съвет на Камарата. Като пълноправен член на Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) ASAP става част от международна бизнес общност на повече от 600 фирми и организации.

„Да бъдем част от голямото семейство на Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) за нас е едновременно гордост и голяма отговорност. Вярваме, че членството ни в Камарата ще ни донесе множество предимства, свързани, от една страна, с разширяване на партньорската мрежа, а от друга страна, с това, че ще получаваме регулярни анализи на предприятия, пазари и промени в законодателството, което ще подпомогне за планирането в компанията.“ – заявиха от екипа на ASAP.

Като член на ГБИТК ASAP ще получи още - компетентно съдействие и представителство пред институциите и органите, вземащи решенията в областта на икономиката и политиката в Германия и България.

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от водещите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България и Румъния, предлагайки широк спектър от услуги – разработване на софтуерни продукти, поддръжка на компютърни системи, изграждане на VPN мрежи, системни интеграции, поддръжка на видеорадарни системи, видеонаблюдение и много други. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Acer, Dell и Ciscо.

За Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК)

Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) е първият и основен партньор на представителите на германската икономика в България. Целта на ГБИТК е да създава платформа за контакти, партньорства и обмен между германски и български фирми, да открива нови възможности за успешен бизнес, както и да предоставя широк спектър от услуги, с които да отговори на очакванията на своите германски, български и международни членове и клиенти.