ASAP стана част от партньорската програма на VMware

ASAP стана част от партньорската програма на VMware

07/04/23


София, България, 07 април 2023 г.

Бързоразвиващата се ИТ компания ASAP вече е част от партньорската мрежа на VMware - глобален лидер в сферата на облачните инфраструктури и технологиите за бизнес мобилност. Като член на партньорската програма на VMware, ASAP ще може да интегрира своя технологичен опит с услугите за проектиране и внедряване на иновативни решения за виртуализация и облачни изчисления, за да отговори на техническите и бизнес нужди на своите клиенти.

„Радваме се, че вече сме част от партньорската програма на VMware и очакваме с нетърпение да ускорим нашия бизнес растеж с компетенциите за решения на VMware“, каза Петър Зюмбилев, изпълнителен директор на ASAP. „В ASAP се стремим да предоставяме по-голям избор и гъвкавост на клиентите, като им предлагаме технологични решения от световна класа.”, допълни той.

От техническия екип на ASAP, от своя страна, заявиха, че са изключително развълнувани от това ново партньорство с VMware. Те смятат, че това е страхотна възможност, с която ще успеят да покрият всички изисквания на своите клиенти, предлагайки им продуктите и решенията за виртуализация на VMware.

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от водещите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България и Румъния, предлагайки широк спектър от услуги – разработване на софтуерни продукти, поддръжка на компютърни системи, изграждане на VPN мрежи, системни интеграции, поддръжка на видеорадарни системи, видеонаблюдение и много други. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Acer, Dell и Ciscо.

За VMware

VMware e глобален лидер в сферата на облачните инфраструктури и технологиите за бизнес мобилност. Компанията предлага SaaS решения, които спомагат за разрешаването на редица ИТ проблеми, включително такива, които са свързани с разходи и оперативна неефективност, непрекъснатост на бизнеса, управление на жизнения цикъл на софтуера и управление на работния плот. VMware обслужва клиенти по целия свят.