ASAP е Fujitsu Select Partner

ASAP е Fujitsu Select Partner

15/09/16


София, България, 15 септември 2016

ASAP е сред водещите български доставчици на персонализирани ИТ услуги. Днес компанията официално обяви, че е придобила статус на Fujitsu Select Partner, което е най-високото ниво на партньорство с японския веднор.

Макар и нов партньор ASAP е позициониран в топ три на сертифицираните партньори и притежава следните оторизации:

  • SELECT Expert Data Management;
  • SELECT Expert Data Protection;
  • SELECT Expert Mobility Solutions;
  • SELECT Expert Virtual Client Computing;
  • SELECT Expert Workstations;
  • SELECT Expert Advanced Client Solutions;
  • SELECT Expert Advanced Server Solutions.

Благодарение на оторизацията, ASAP ще предлага пълното портфолио от продукти на Fujitsu в България - преносими и настолни компютри, работни станции, сървъри, сторидж решения, таблети, монитори и периферни устройства, както и всички свързани с тях услуги.

“Ставайки партньор на Fujitsu, пред нас се открива възможност да предложим на нашите клиенти обновено и подобрено портфолио, по-специално по отношение на SAP.” заяви г-н Петър Зюмбилев, изпълнителен директор на ASAP.

ASAP ще работи съвместно с Fujitsu, за да предоставя персонализирани продукти и услуги, отличаващи се с немска прецизност и японски иновации, конфигурирани според необходимостите и желанията на клиентите, при това с много кратко време за реакция.

 

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от най-бързо развиващите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България, Румъния, Албания и Македония, предлагайки широк спектър от услуги - поддръжка на компютърни системи, комуникационно оборудване за пренос на глас и данни, изграждане на VPN мрежи и системна интеграция, софтуерни услуги и много още. Сред партньорите на ASAPIT се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, HP, Lexmark и Unify.

За Fujitsu

Fujitsu е водеща японска компания в областта на информационните и комуникационни технологии, предлагаща пълна гама от технологични продукти, решения и услуги.