ASAP e Microsoft Authorized Education партньор

ASAP e Microsoft Authorized Education партньор

19/04/18


ASAP днес обяви, че е придобила статус на Microsoft Authorized Education Partner (AEP), демонстрирайки способността си да отговаря на развиващите се нужди на академичните клиенти на Microsoft в днешната динамична бизнес среда.

Програмата Microsoft AEP оторизира партньорите да закупуват и продават Microsoft академични лицензи и потвърждава, че партньорите притежават високо ниво на познание за лицензиране и пазарна експертиза в академичния сектор.

"ASAP е дългогодишен партньор на Microsoft в областта на обучението и комуникациите и благодарение на тази нова компетенция ще имаме възможността да покажем нашата ангажираност и специализация на академичния ИТ пазар." , заяви  Петър Зюмбилев, Изпълнителен директор на ASAP.

"Ставайки AEP, партньорите показват, че са ангажирани и обучени да предлагат академични продукти на Microsoft на пазара на образованието", каза Антъни Салцито, вицепрезидент на публичния сектор за образованието на Microsoft Corp. "Настоящата оторизация, заедно с другите наши инициативи за образователните ни партньори, дават признание на нашите партньори за техните области на компетентност и увереност на нашите академични клиенти, че те купуват от академични ИТ специалисти. “

Microsoft AEP има за цел да оторизира и подготви организациите, които доставят академични продукти и услуги чрез платформата на Microsoft, с обучението, ресурсите и подкрепата, от която се нуждаят, за да предоставят на своите клиенти превъзходни резултати.

 

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от най-бързо развиващите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България, Румъния, Албания и Македония, предлагайки широк спектър от услуги - поддръжка на компютърни системи, комуникационно оборудване за пренос на глас и данни, изграждане на VPN мрежи и системна интеграция, софтуерни услуги и много още. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Cisco, Lexmark, HP, Unify и Milestone.

 

За Microsoft

Microsoft (Nasdaq “MSFT” @microsoft) Microsoft е световен лидер в развитието на софтуер, услуги и решения, които помагат на хората и бизнеса за пълна реализация на техните възможности.