ASAP стана златен партньор на Microsoft

ASAP стана златен партньор на Microsoft

15/11/22


София, България, 15 ноември 2022г.

ASAP вече е златен партньор на Microsoft. Това е най–високото ниво в партньорската програма на технологичния лидер.

“Горди сме да бъдем GOLD партньор на Microsoft. Смятаме, че по този начин доказваме своя опит, знания и отдаденост пред нашите клиенти и партньори. Предимствата, предлагани от нивото на Gold Partner, ни позволяват да продължим да подобряваме услугите си и да използваме най-новите инструменти и технологии на Microsoft.“ – заяви г-н Петър Зюмбилев, изпълнителен директор на ASAP.

Като GOLD партньор, ASAP ще има възможност да предлага всички продукти и услуги, базирани на Microsoft; специализирана продуктова поддръжка, както и осигуряване и получаване на най–новите актуализации и новини.

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от водещите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България и Румъния, предлагайки широк спектър от услуги – разработване на софтуерни продукти, поддръжка на компютърни системи, изграждане на VPN мрежи, системни интеграции, поддръжка на видеорадарни системи, видеонаблюдение и много други. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Acer, Dell и Ciscо.

За Microsoft

Microsoft е американска многонационална компания, развиваща дейност в областта на компютърните технологии и разработката на софтуер. Тя е световния лидер в областта на информационните технологии . Microsoft е създала партньорска програма, която насърчава компаниите партньори да предоставят висококачествени решения в специфично промишлено приложение. Компетенциите на Microsoft са разработени, за да преодолеят разликата между нуждите на клиентите и най -доброто възможно решение за съществуващи или потенциални клиенти.