Защо инвестицията в Office 365 си струва

Защо инвестицията в Office 365 си струва

18/11/15


Днес ще отделим място в нашия блог, за да Ви кажем какви са предимствата на Office 365 и да Ви обясним защо си струва да инвестирате в него. Предимствата му са много, ето и част от тях:

Обновяването на софтуера е безплатно – С бързото развитие на технологиите, програмите се актуализират много по-често от преди. Бизнес софтуерът не прави изключение, нека вземем за пример новия Office 2016. Както вероятно знаете, при всеки ъпдейт на офис пакета потребителите трябва да заплащат за него. С Office 365 нещата са напълно различни. Този софтуер се обновява автоматично без да се налага да плащате за него.

Достъпна цена – Microsoft Office 365 Ви предлага да използвате всичките си познати Office приложения, но вече под формата на облачна услуга. Освен това, ще имате възможност да използвате Office 365 на повече от едно устройство. ASAP Ви предлага внедряване и поддръжка на Office 365 във Вашата организация на изгодни цени. 

Колегите Ви също могат да работят върху Вашите документи – Хората, които не ползват най-новата версия на Office също ще могат да виждат, редактират и използват документите, които създавате. Това може да се случи чрез фирмения SkyDrive. С други думи, няма да имате проблеми със споделянето на файлове и документи, ако част от колегите Ви не използват Office 365.

Лесно можете да се откажете – Тъй като Office 365 се базира на абонамент. Можете да се откажете от него, в случай, че решите, че той не е подходящ за нуждите Ви. Най-хубавото е, че всички документи, които сте запазили в SkyDrive ще останат там.  По този начин няма да ги загубите и ще можете да ги ползвате, дори и да прекратите абонамента си.

Екстри – Решавайки да се възползвате от абонамента за Office 365, ще получите автоматично 1 час безплатни разговори в Skype всеки месец. По този начин ще можете да се обаждате на различни телефонни номера напълно безплатно.

Можете да го използвате и когато нямате Интернет – Office 365 използва Интернет, за да обновява софтуера и да синхронизира файловете Ви с облака. Когато нямате достъп до Интернет, Вие ще имате възможност да създавате, управлявате, редактирате, разглеждате и триете документи на своя компютър. Когато отново имате достъп до Интернет, Office 365 ще обнови и Вашия SkyDrive акаунт и всички промени ще бъдат отразени.

Инвестицията в Microsoft Office 365 си струва. Ако се интересувате от внедряването му във Вашата организация, не се колебайте да се обърнете към екипа на ASAP.

Нова услуга на Microsoft ще ни защитава от патентни тролове в облака
28/02/17

Бързите темпове на развитие на облачните технологии постоянно създават нови възможности и представи, които позволяват на бизнеса да трансформира начина, по който доставя продукти и услуги. 

Научете повече
Нова интеграция между Skype for Business и 3CX
23/01/17

В началото на новата година 3CX и Microsoft зарадваха съвместните си клиенти с нова интеграция между Skype for Business и телефонната система 3CX...

Научете повече
Ускорете Вашия бизнес с FUJITSU PRIMEFLEX за SAP
05/10/16

Динамиката и необходимостта от непрекъсваемост на бизнес процесите изисква платформени решения...

Научете повече