Повече Windows 10 устройства за Вашия бизнес

Повече Windows 10 устройства за Вашия бизнес

09/11/15


Нуждите на малкия и средния бизнес са индивидуални и уникални, както продуктите и услугите, които те предлагат. Графичните дизайнери, например, се нуждаят от мощни процесори, професионални софтуери и добри дисплеи. Търговците на дрехи биха искали само с едно устройство да могат да обработват клиентските плащания и да анализират данните. Мениджърите по продажбите пък имат нужда от това да са в течение с новите мейли и съобщения постоянно, дори когато са в движение. За да изберете най-доброто устройство за Вашата компания, е необходимо да сте наясно за какво точно ще го използвате, както и как да работите с него. Както нуждите на компаниите са различни, така са различни и размерите, стила и теглото на предпочитаните от тях устройства. Всички, обаче, биха се съгласили, че искат да имат най-мощното устройство, което да им осигури висока сигурност на достъпни цени.
За щастие, бизнесът вече има на свое разположение богат избор от устройства, с които можете да управлявате транзакциите, да комуникирате бързо, да анализира данни. На пазара се появяват все повече устройства, които поддържат новата операционна система на Microsoft – Windows 10. Microsoft работи в сътрудничество с различни компании, за да оборудва възможно най-голям брой устройства с новия Windows, който е по-сигурен и по-защитен от всякога. Това помага на бизнеса да избера между стилове и цени, които отговарят на нуждите на отделните компании.

Новите топ устройства, работещи с Windows 10 са:

Lenovo Yoga 900
Това изключително тънко устройство пренася в едно ново измерение представите за гъвкавост и дизайн – идеален е за споделяне на изображения и видео с клиенти по време на бизнес срещи и преговори, освен това има невероятен Quad HD + дисплей. Фактът, че дебелина му е от само 0,59”, а теглото - 1.29 кг., го прави лесно преносим и подвижен.

Dell XPS 13
Най-малкият 13-инчов лаптоп, с на практика безрамков InfinityEdge, е отлична възможност за хората, които са често в движение.

Toshiba Satellite Fusion
Това 2 в 1 устройство Ви предлага удобство, в съчетание с достъпни цени. С него ще имате възможност да направите въздействаща презентация във всякаква среда. Освен това Ви предлага и голямо пространство за съхранение на данни.

HP Spectre 13 x360
Този гъвкав и удобен лаптоп Ви предлага дълъг живот на батерията и бърз Wi-Fi. Безпроблемно можете да превключвате между четири режима на работа, благодарение на 360-градусовия сгъващ се дизайн.

ASUS Transformer Book T100HA
Работещ с най-новия Intel четириядрен процесор, това мощно 2 в 1 устройство ще Ви помогне да свършите бързо и лесно работата си, дори когато сте в движение. Това се случва и благодарение на инсталирания на него Microsoft Office Mobile.

Независимо дали в момента стартирате нов бизнес, развивате се или поддържате и обновявате своята марка, Windows 10 предлага характеристики и инструменти, които ще Ви направят по-продуктивни, което значи, че ще можете да се фокусирате върху своята основна дейност и работата с клиенти, а не върху технологиите.

Нова услуга на Microsoft ще ни защитава от патентни тролове в облака
28/02/17

Бързите темпове на развитие на облачните технологии постоянно създават нови възможности и представи, които позволяват на бизнеса да трансформира начина, по който доставя продукти и услуги. 

Научете повече
Нова интеграция между Skype for Business и 3CX
23/01/17

В началото на новата година 3CX и Microsoft зарадваха съвместните си клиенти с нова интеграция между Skype for Business и телефонната система 3CX...

Научете повече
Ускорете Вашия бизнес с FUJITSU PRIMEFLEX за SAP
05/10/16

Динамиката и необходимостта от непрекъсваемост на бизнес процесите изисква платформени решения...

Научете повече