ASAP и QSAN в ново стратегическо партньорство

ASAP и QSAN в ново стратегическо партньорство

30/03/22


София, България, 30 март 2022г.

Компанията ASAP, открояваща се със своите персонализирани и иновативни услуги встъпи в ново стратегическо партньорство с QSAN - световен лидер в сферата на решения за съхранение и защита на данни на малки и големи предприятия. ASAP ще предоставя цялата гама услуги и IT решения на компанията, като целта е да съдейства на потребителите с оптимизиране на управлението и конкурентоспособността.

„За нас съхранението на данни е важно, не само за производителността на една организация, а и за нейната сигурност и развитие. Поради тази причина сме щастливи да обявим това партньорство с QSAN, за да подобрим и разширим предлаганите от нас услуги. Фокусираме се към успеха на нашите клиенти, защото вярваме, че всички бизнеси заслужават най-добрата възможност“ , заяви г-н Петър Зюмбилев, Изпълнителен директор на ASAP.

За ASAP

ASAP стартира своята дейност през 2007 година и към момента е една от водещите IT компании, ориентирани към бизнес решения. Компанията оперира на територията на България и Румъния, предлагайки широк спектър от услуги – разработване на софтуерни продукти, поддръжка на компютърни системи, изграждане на VPN мрежи, системни интеграциии, поддръжка на видеорадарни системи, видеонаблюдение и много други. Сред партньорите на ASAP се нареждат водещи световни корпорации, сред които са SAP, Microsoft, Acer, Dell и Ciscо.

За QSAN

QSAN e IT компания, създадена през 2004г, която се занимава със защита на данни, създавайки безопасни и надеждни услуги за съхранение на малки и големи предприятия. Компанията свързва световни лидери, като им помага да изградят динамични възможности за дигитална трансформация, правейки гъвкави стратегии за подобряване на бизнес оперирането. QSAN не e само доставчик на хранилища, но и технологична и дизайнерска компания с фокус върху иновациите в решенията.